szolgáltatásaink

logisztikai rendszertervezés és kialakítás


Egy jól kialakított logisztikai rendszer nem önmagában, hanem a vállalat minden egyes funkciójával integráltan tud hatékonyan működni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk logisztikai rendszerek informatikai, adminisztratív és operatív kialakításában. Ismerjük a hagyományos és korszerű raktározási, fuvarozás-szállítmányozási és csomagolási technológiákat.

fizikai folyamatmenedzsment


Az általunk tervezett és kialakított rendszerekért teljes körű felelősséget érzünk és vállalunk. A piacon jelenleg alkalmazott módszerektől eltérően, menedzsment díjunk magában foglalja a bevezetés első fázisában történő személyes közreműködést. Igény esetén, vállaljuk már meglévő folyamatok felülvizsgálatát, hatékonyságának javítását.

eszközkiválasztás, tendereztetés


A hazai piacon a beruházó számára nagyon sok, egymástól eltérő műszaki tartalmú és költségigényű megoldás kínálkozik. Műszaki divíziónk vállalja, hogy Önnel közösen elkészíti a beruházási tenderanyagot, versenyezteti a potenciális beszállítókat, és kiválasztja az optimális és költség-hatékony ajánlatot.

pályázatírás


Az EU csatlakozás után Magyarországon számtalan beruházás-ösztönzési program indult el. Folyamatos monitoring tevékenységünknek köszönhetően alapos és naprakész információkkal rendelkezünk a pályázati lehetőségekről.
Vállaljuk, hogy beruházásaihoz megtaláljuk az optimális pályázati lehetőséget, és közösen együttműködve sikeres projektet viszünk véghez. A piacon jelenleg alkalmazott módszerektől eltérően mi részt vállalunk a project minden fázisában.
Partnereink költséghatékonyságát szem előtt tartva Önnek csak sikeresen elbírált és megítélt támogatás esetén merül fel velünk szemben fizetési kötelezettsége.

emberi erőforrás kiválasztás


Erős kapcsolati tőkénket és a logisztikai piacon lévő alapos tudásbázisunkat kihasználva vállaljuk, hogy rendszereihez a megfelelő emberi erőforrást kiválasztjuk.

oktatás, dokumentációkezelés


Az általunk bevezetett rendszerek teljes körű dokumentumkezelését, illetve annak oktatását a szervezet különböző szintjein, képzett tréner szakembereink végzik.

statisztikai folyamatszabályozás


Valljuk, hogy hatékony rendszerek eléréséhez nem elegendő a szakszerű tervezés és kivitelezés. Fontos, hogy annak működési kimeneteleit folyamatosan mérjük.
A teljesítmények elemzése alapja a szisztematikus optimalizációnak.

minőségmenedzsment


A vállalkozásoknak sikeres működésük érdekében olyan termékeket vagy szolgáltatásokat kell felajánlaniuk, amelyek:

  • egy jól meghatározott igényt, alkalmazást vagy célt elégítenek ki;
  • teljesítik a vevő elvárásait;
  • megfelelnek a vonatkoztatható szabványoknak és előírásoknak;
  • kielégítik a társadalom törvényes (és egyéb) követelményeit;
  • versenyképes áron állnak rendelkezésre;
  • gyártása nyereséget eredményez.

Mindezek figyelembe vételével vállaljuk új vagy meglévő minőségirányítási rendszerek tervezését, kialakítását és üzemeltetését.
Kiemelt tapasztalattal rendelkezünk az alábbi
szabványsorozatokban: ISO 9001:2001,
ISO 14000, HACCP, GMP, SPC.